top of page
< Tilbake til produktoversikt

VB4 RCMBM 400 kg

BATTERIDREVET

Kort fortalt...

- Kapasitet 400 kg
- Batteridrevet
- 4 reposisjonerbare vakuumputer d.310 mm
- 0 - 90° manuelt tiltsystem
- Manuell kontinuerlig 360° rotasjon, med mulighet for automatisk låsing ved hver 90°
- Dobbel vakuumkrets i henhold til EN13155

Video

Vakuumglassløfteren modell VB4 RCMBM er en av våre bestselgere.


Denne modellen har 4 sugeputer d. 310 mm og løftekapasitet på 400kg.


De 4 sugeputene kan flyttes i to forskjellige posisjoner: i den første konfigurasjonen er putens spredning 863×666 mm; i den andre konfigurasjonen er putespredningen 1166×861 mm.


Vakuumglassløfter VB4 RCMBM er batteridrevet av oppladbare batterier som om nødvendig enkelt kan fjernes og raskt skiftes ut.


VB4 RCMBM vakuumløfteren har manuell tilt og manuell 360 graders rotasjon. Den kompakte og flate designen tillater at VB4 kan fungere også bak stillaser.


VB4 er en spesifikk vakuumglassløfter for byggeplassbruk med dobbel vakuumkrets i henhold til EN13155.


http://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XDhDUUk_rWE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Hvorfor velge denne modellen?
Sikkerhetssystemer

​ Sikkerhetssystemene for lasten og operatøren er grunnlaget for vår vakuumløfterdesign. ​ For å maksimere pålitelighetener våre vakuumløftere utstyrt med spesielt designet toppmoderne sikkerhetssystemer.


Griping og frigjøring av plater og paneler utføres ved å aktivere en ventil for å åpne og lukke vakuumet. Dobbeltvirkende grep og utløserkontroll med sikkerhet mot utilsiktet start kan utføres av en manuell ventil plassert på løftestrukturen, eller via et kablet trykknapppanel eller en trådløs fjernkontroll. Ved hjelp av en vakuummåler med farget skala installert på vakuumkretsen, er det mulig å hele tiden sjekke depresjonen som er nådd i vakuumkretsen. Inngrepet i sikkerhetssystemet reguleres av en vakuumbryter montert på vakuumtanken. En stor vakuumtank, i tillegg til akselererende grep, kombinert med tilbakeslagsventiler sikrer at lasten ikke frigjøres umiddelbart ved forekomst av et plutselig strømbrudd, noe som sikrer sikkerheten til operatøren og materialet som håndteres. Vakuumløfterne er også utstyrt med et autonomt drevet akustisk og visuelt alarmsystem som varsler operatøren om farlige situasjoner. På batteridrevne modeller overvåker kontrollenheten vakuumnivået, kontrollerer riktig drift av hovedkomponentene og overvåker batterikapasiteten.


Vårt løfteutstyr er designet og produsert i full overensstemmelse med maskindirektivet og sikkerhetssystemstandarder. De leveres komplett med CE-merking, samsvarssertifikat og bruks- og vedlikeholdshefte. Righetti Vacuum Lifters er designet og bygget helt i Italia. Ytterligere garanti for kvaliteten på komponentene og tilgjengeligheten av reservedeler.

Avtakbare batterier for løftere

Righetti Vacuum Lifters batteridrevne løfteutstyr drives av oppladbare batterier satt inn i løfterens struktur. Vi har valgt denne løsningen for å lette arbeidet ditt : uten behov for ledninger og kabler koblet til spenning, vil du ha færre hindringer i ditt operasjonsområde.

Hvordan kan de hjelpe deg med å jobbe på byggeplassen din? – De er avtakbare batterier (de kan enkelt byttes ut om nødvendig) – Lett oppladbare med den separate laderen – De kan raskt og trygt byttes ut – De overvåker hele tiden ladenivået

Utskiftbarheten av batteriene gir muligheten til alltid å ha et ekstra sett med ladede batterier tilgjengelig , nyttig i situasjoner med intenst arbeid, der det ikke er mulig å sette vakuumløfteren på lading eller hvis det ikke er gjort ved en feiltakelse.

Modellene som drives av uttrekkbare batterier leveres komplett med en separat 220V batterilader som lar deg lade det ekstra batterisettet mens heisen er i bruk.

Gjennom batterinivåindikatoren er det mulig å kontinuerlig overvåke tilgjengelig ladenivå.

Oppladbare og avtakbare batterier for byggeplassvakuumløftere

Tilbehør
Trådløs fjernkontroll

Trådløs radiokontroll, som et alternativ til de manuelle kontrollene på strukturen, er tilgjengelig som ekstrautstyr. ​ Righetti Vacuum Lifters' radiostyrte utstyr gjør at vakuumløfterne kan fjernstyres, med den praktiske trådløse radiokontrollen. Det er en spesielt egnet løsning for radiostyrte løftere som brukes på byggeplasser og for de arbeidssituasjoner hvor lasten er spesielt komplisert å nå og det er mer praktisk og raskt å aktivere frigjøring av lasten på avstand. ​ Fjernkontrollen for vakuumløftere lar operatøren holde tilstrekkelig sikkerhetsavstand , aktivere og deaktivere sugekoppens grep på en praktisk og rask måte, uten å måtte bremse arbeidet for å komme nærmere den løftede lasten.

bottom of page