top of page

ROTO-180

  • ROTO180 lar deg rotere panelene 180°

  • Spesifikke plater for isolerte og korrugerte paneler

  • 180° rotasjonssystem (opp/ned) ved hjelp av hydraulikksylinderen

  • Dobbel vakuumkrets EN13155

  • Trådløs radiofjernkontroll

  • Batteri operativsystem

spesielle_pads.jpg

Spesielle pads for sandwichpaneler

 

Vakuumløfterne for montering av sandwichpaneler har spesifikke plater som er egnet for løfting og håndtering av de isolerte panelene.

Formen på platene tillater også griping av bølgepapp og dens spesielle pakninger garanterer raskt grep ikke bare på glatte overflater, men også på mikrostrikkede paneler.
Videre letter suspensjonen av vakuumløfterne betydelig sugingen av panelene, også tilrettelagt av et bestemt hurtiggrepsystem.

For spesielle paneler som bølgepapp, falske fliser eller andre bestemte former, er spesifikke løsninger tilgjengelige.

trådløs_fjernkontroll.jpg

Trådløs fjernkontroll

 

Trådløs radiokontroll, som et alternativ til de manuelle kontrollene på strukturen, er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Righetti Vacuum Lifters' radiostyrte utstyr gjør at vakuumløfterne kan fjernstyres, med den praktiske trådløse radiokontrollen. Det er en spesielt egnet løsning for radiostyrte løftere som brukes på byggeplasser og for de arbeidssituasjoner hvor lasten er spesielt komplisert å nå og det er mer praktisk og raskt å aktivere frigjøring av lasten på avstand.

Fjernkontrollen for vakuumløftere lar operatøren holde tilstrekkelig sikkerhetsavstand , aktivere og deaktivere sugekoppens grep på en praktisk og rask måte, uten å måtte bremse arbeidet for å komme nærmere den løftede lasten.

bottom of page