top of page

CL-W

  • Kledning Vakuumløfter for montering av fasadeplater, montering av kjølerom eller glassplater

  • Løftekapasitet 375 kg

  • Batteri operativsystem

  • 1 sugeplate oppdelt i flere soner

  • 0-90° tiltsystem

  • 0-90° rotasjonssystem

  • Dobbel vakuumkrets EN13155

cl-w_transport_vogn.jpg

CL-W transport vogn

 

Praktisk og pålitelig transport av kledningsvakuumløfter for veggsmørbrødpaneler takket være den nye vognen for CLW-løfter.

Righetti Solutions, FoU-avdelingen, har designet en svært funksjonell transportvogn for sine CLW veggsmørbrødpanelløftere.
Støtten ble unnfanget etter å ha støttet dusinvis av kunder i Italia og over hele Europa. Etter å ha møtt dem, side om side, utfordringene som byggeplasser krever, har Righetti Solutions-teamet designet den ideelle støtten for kledningsvakuumløftere for paneler.

Tralleformen ble også valgt takket være de små og kompakte dimensjonene til CLW-serien, spesifikk for løfting av sandwichpaneler fra vegger og fasader, samt for montering av kjølerom eller fyllingspaneler.

De to store hjulene på vognen for transport av sugekopper letter bevegelsen av heisen, noe som gjør lagring og håndtering av operasjoner praktisk.

Vi studerte deretter et rom dedikert til et aluminiumstilfelle for bruksanvisningen, den separate 220V-laderen (som vil gjøre det praktisk å laste det andre batterisettet uten å måtte stoppe arbeidet, mens heisen fortsatt er i bruk). Også inne i vognkassen for transport finner du reservedelssettene du har valgt å bestille.
I tillegg kan du ha den praktiske staffeli enten ved å kjøpe utstyret ditt eller ved å velge leie av vakuumløfteren til paneler.

spesielle_pads.jpg

Spesielle pads for sandwichpaneler

 

Vakuumløfterne for montering av sandwichpaneler har spesifikke plater som er egnet for løfting og håndtering av de isolerte panelene.

Formen på platene tillater også griping av bølgepapp og dens spesielle pakninger garanterer raskt grep ikke bare på glatte overflater, men også på mikrostrikkede paneler.
Videre letter suspensjonen av vakuumløfterne betydelig sugingen av panelene, også tilrettelagt av et bestemt hurtiggrepsystem.

For spesielle paneler som bølgepapp, falske fliser eller andre bestemte former, er spesifikke løsninger tilgjengelige.

eksta_sirene_for_clw.jpg

Ekstra sirene for CL-W

 

Ekstra sirene for CL-W: et ekstra alternativ for din sikkerhet

Righetti Vakuumløftere, som valgfritt, tilbyr muligheten til å kjøpe en ekstra sirene større enn den som følger med.

Denne løsningen, som legges til sirenen som allerede finnes på kledningsvakuumløfteren for veggpaneler CLW, øker synligheten og forsterker både den akustiske og visuelle alarmen som overføres av vakuumkontrollenheten.
Dermed forbedrer synligheten av alarmen, noe som gjør det enkelt å dekode selv på avstand, øker også sikkerheten for operatører som vil jobbe med CLW-løftemodellen betydelig.

bottom of page