top of page
Righetti vakuumløftere

Håndverkserfaring, helhetlig visjon, presis og profesjonell organisering:

                                            Våre vakuumløftere produseres på samme måte.

I over 20 år har vi kombinert kreativt italiensk håndverk med visjonen om industriell produktivitet. Med en perfekt blanding av disse to visjonene har vi utarbeidet og designet det brede utvalget av produkter som vi har gleden av å presentere for deg, både i katalog og i skreddersydd form.

Vi setter pris på løsninger som fungerer, som leveres til avtalt tid, og med en rask og kyndig personlig service. Vi liker å bringe våre vakuumløftere til nye steder  også på globalt nivå: erfaringen vi har opparbeidet oss i byggebransjen og i produksjonsmiljøer, hjelper oss med å gi deg gi deg veloverveide svar, og vi kan hjelpe deg uansett hvor du er.

Geografisk plassering utgjør ikke lenger noen hindring – det er snarere en måte å knytte nye og varige forbindelser på. Å anskaffe
en Righetti betyr å jobbe side om side med vårt team, alltid, hver eneste dag.


Hender som har erfaring med å bearbeide metall med stor forsiktighet,og et velorganisert selskap - det er slik våre vakuumløftere blir til.

righetti_isolerte3.jpg
glasspanel_vakuumloftere3.jpg
stein6.jpg
porselanplater.jpg

Italiensk allsidighet og fleksibilitet, internasjonal erfaring:

                                            Vi utarbeider løsninger for å lette arbeidet ditt på en sikker måte.

Vi jobber, designer, tilrettelegger.. Ja, men hvordan?


Enkelt: Vi produserer industrielt produkter, systemer og utstyr som løfter et bredt spekter av materialer og gir konstant og svært kompetent assistanse før, under og etter kjøpet.


Vi har bestemt oss for å designe løfterne våre på en enkelt måte: lytter nøye til deg, transformerer dine forespørsler til konkret, funksjonelt utstyr, for alle bruksområder du måtte trenge.

 

Og vi gjør det alltid med tanke på at det ikke er noe viktigere enn din sikkerhet.

allsidighet.jpg

Solide kunnskaper, tekniske ferdigheter og bruksområder av alle slag:

                                            Vi liker å være i stand til å løfte alle typer materialer.

Å løfte så mange typer overflater krever erfaring, kontinuerlig forskning og utvikling, samt et varig forhold til alle våre kunder. Det vet vi fordi vi har jobbet på denne måten helt siden vi laget den første vakuumløfteren.


Dette er grunnen til at vi ikke nøler med å kalle oss «spesialister innen vakuumløftere»: Med alle våre ideer, konkrete erfaringer og tilbrakte arbeidstimer innen bådeproduksjonsmiljøer og byggeplasser, har vi opparbeidet oss enomfattende og heldekkende produktportefølje.

 

Din vakuumløfter inngår også her: Det eneste du trenger å gjøre, er å spørre.

Å kunne snakke med de som har uttenkt, designet, bygget og utformet vakuumløfteren din:

                                            Trodde du at det ikke var mulig?

Kanskje tenker du at dette bare er fengende fraser. Men vi foretrekker å snakke om virkeligheten.

 

Når du kommer i kontakt med oss, vil du kunne møte din kontaktperson på virksomhetsområdet, sveiseren som har gjort en nøye jobb med alle detaljene på vakuumløfteren din, teknikeren som har satt sammen alle bestanddelene og som sørger for at du får assistanse og støtte, og ikke minst: de som begynte med et blankt ark for å planlegge og utforme din vakuumløfter og som har jobbet for å gjøre den til virkelighet.

snakke.jpg

Vår mangeårige erfaring og kontinuerlige forskning gjør at vi kan hjelpe deg

                                            med å optimalisere og bygge de beste løsningene avhengig av situasjonen.