top of page
Om oss

ASELO har gjennom flere år vært leverandør av fikserings- og festemateriell i Norge. 

 

Vi lagerfører en rekke produkter og har meget godt utvalg av sandwichelement skruer både til stål, treverk og betong i ulike korrosjonsklasser.

 

Vår kvalitet underbygges av gjentagende leveranser til både store og små prosjekter over flere år, samt all nødvendig teknisk dokumentasjon og godkjenninger.

 

Vår erfaring og kunnskap, sammen med Europas ledende produsenter,  sikrer deg kostnadsbesparende kvalitetsløsninger på dine prosjekter. Vi kan utføre tekniske beregninger med dokumentasjon.


I løpet av de siste 17 år etablert seg som markedsledende  leverandør av vakuumløftere for sandwichpaneler og glass.  Vi introduserte Viavac i det norske markedet og mer enn 200 enheter er levert etter etableringen for få år siden.

Vi ønsket å utvide tilbudet fra byggmontering til også å omfatte vakuumløft for industrien og valgte derfor å bytte til en en produsent og utvikler med et langt bredere og større produktutvalg.

I de fleste bransjer er materialhåndtering en stor kostnads- og tidsfaktor. Righetti vakuumløftere bidrar til å forbedre arbeidsflyten og sikre at varene dine transporteres på en måte som sparer materiale og ansatte. Våre dyktige ingeniører prosjekterer og bygger løsninger tilpasset kundens behov! Vi vil gjerne gi deg råd utover våre standardprodukter.

For deg på stedet – vil vi ikke la deg være alene i beslutningsprosessen og i bruk av våre vakuumløftemidler, enten du har kjøpt eller leid en enhet. I tillegg til informasjonen på nettstedet, bruk kunnskapen til vårt kompetente personale og ta kontakt med oss.

Kvalitet er vår filosofi

Vårt mål er humanisering og optimalisering av arbeidsplasser. Bruken av vakuumløftere og vakuumslangløftere sikrer tilbake- og besparelsearbeid, noe som betyr at dine ansatte er betydelig lettet over løfte- og transportoppgaver. Dette forbedrer ikke bare helse, men også motivasjon på arbeidsplassen. I tillegg er arbeidsflyten forbedret og verdiskapingen øker.

 

aselo_kunder.jpg
bottom of page