top of page

CL-W transport vogn

Praktisk og pålitelig transport av kledningsvakuumløfter for veggsmørbrødpaneler takket være den nye vognen for CLW-løfter.

Righetti Solutions, FoU-avdelingen, har designet en svært funksjonell transportvogn for sine CLW veggsmørbrødpanelløftere.
Støtten ble unnfanget etter å ha støttet dusinvis av kunder i Italia og over hele Europa. Etter å ha møtt dem, side om side, utfordringene som byggeplasser krever, har Righetti Solutions-teamet designet den ideelle støtten for kledningsvakuumløftere for paneler.

Tralleformen ble også valgt takket være de små og kompakte dimensjonene til CLW-serien, spesifikk for løfting av sandwichpaneler fra vegger og fasader, samt for montering av kjølerom eller fyllingspaneler.

De to store hjulene på vognen for transport av sugekopper letter bevegelsen av heisen, noe som gjør lagring og håndtering av operasjoner praktisk.

Vi studerte deretter et rom dedikert til et aluminiumstilfelle for bruksanvisningen, den separate 220V-laderen (som vil gjøre det praktisk å laste det andre batterisettet uten å måtte stoppe arbeidet, mens heisen fortsatt er i bruk). Også inne i vognkassen for transport finner du reservedelssettene du har valgt å bestille.
I tillegg kan du ha den praktiske staffeli enten ved å kjøpe utstyret ditt eller ved å velge leie av vakuumløfteren til paneler.

Image by Pickawood

Trenger du hjelp til å velge riktig vakuumløfter?

Gi oss beskjed om dine behov, og vi vil veilede deg i riktig retning.


Besøk siden vår, velg og fyll ut informasjonen i henhold til dine forespørsler.

bottom of page