top of page

CL-W

  • Kledning Vakuumløfter for montering av fasadeplater, montering av kjølerom eller glassplater

  • Løftekapasitet 375 kg

  • Batteri operativsystem

  • 1 sugeplate oppdelt i flere soner

  • 0-90° tiltsystem

  • 0-90° rotasjonssystem

  • Dobbel vakuumkrets EN13155

CL-W-modellen er en kledningsvakuumløfter spesifikk for håndtering og legging av veggpaneler, montering av kjølerom eller håndtering av glassplater.

Takket være den doble kretsen i samsvar med europeiske standarder EN13155 og de sofistikerte sikkerhetssystemene, er Righetti CL-W Cladding Vacuum Lifter egnet for bruk på byggeplasser.


Vippemekanismen gjør at panelene kan flyttes i total sikkerhet fra horisontal til vertikal, den bevegelsen som er nødvendig for montering av veggpanelene.
Platene egner seg for glatte eller mikroribbede paneler som brukes til bygging av boder, lager, kjølerom eller andre belegg.

Det avtakbare opphenget er nyttig for å redusere høyden under kroken. En kompakt løfter, egnet for både glass- og panelinstallasjoner.

Pumpeenheten er helt selvdrevet av innebygde, oppladbare og lett utskiftbare batterier.


Sikkerhetsanordningene overvåker kontinuerlig at løfteren fungerer korrekt.


Vakuummåleren med farget skala installert på hver vakuumkrets tillater konstant kontroll av vakuumnivået som nås i selve kretsen.

Det er også et sofistikert filtreringssystem for støv og kondens med mulighet for rask og enkel rengjøring.
Den radiostyrte styringen er generelt allerede inkludert som standard, men på forespørsel er modellen også tilgjengelig i en versjon med manuell styring.

Nedenfor er en kort video av løfteren i drift på stedet, for å se den tekniske videoen trykker du på "Spill"-ikonet ved siden av bildet av løfteren

bottom of page